Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Єдність» – Шполянська ОТГ – 4:4 (0:2)

17 Листопада, 2019

17 листопада 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд першої ліги, групи “А”.

«Єдність» – Шполянська ОТГ – 4:4 (0:2)

Голи: Стрижак М., Стрижак В. (2),Волна – Гирич В. (2), Моторний, Білецький

Без розвідки потенційних можливостей команди почали гру. Безкомпромісна боротьба на майданчику точилася весь тайм. Команда віддали перевагу атакуючому футзалу, де на перший план вийшла реалізація гольових моментів. У цьому компоненті більш вдалішими на 7 і 10 хвилинах були шполяни – голи у ворота черкащан забивали, відповідно, Гирич В. і Білецький.

За дві хвилини до перерви у «Єдності» «намалювалося» 5 фолів. Майже відразу у ворота господарів гри було призначено дабл-пенальті, який не реалізував Білецький.

Кінцівка тайму пройшла під акомпанемент атак господарів, проте забити гол у цій половині зустрічі так і не вдалося.

На відміну від першої частини зустрічі, другий тайм команди почали не у такому швидкому темпі і через деякий час «Єдності» вдалося забити красивий гол – Стрижак М. після верхового пасу від Хіміча, ударом головою переправив м’яч у сітку воріт – 1:2.

Поступово «градус» зустрічі почав підніматися. за чотири хвилини до завершення матчу Хіміч у черкаської команди із вигідної позиції не зумів влучити у ворота шполян. У відповідь контратака команди «Шполянська ОТГ» і гол – 1:3.  Через мить у ворота гостей гри призначається дабл-пенальті за перебір карточок – перший удар від Гирич В. Мальчик парирував, але на добиванні першим знову Гирич В. і рахунок стає 2:3. Через кілька десятків секунд Моторний повертає шполянській команді перевагу у два голи 2:4.

До завершення гри ще 2 хв. і 7 секунд, а у шполян з фолами перебір. Таким чином у «Єдності» ще є шанс зберегти гру. І згодом на виході помиляється Мальчик, чим скористався Стрижак В. – 3:4. А за 11 секунд до фінальної сирени Стрижак В. зрівнює рахунок – 4:4.