Футзал. Чемпіонат Черкащини. НФК «Черкаси-Вергуни» – ФК «Косарі» – 2:1(1:1)

17 Листопада, 2019

17 листопада 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд першої ліги, групи “Б”.

НФК «Черкаси-Вергуни» – ФК «Косарі» – 2:1(1:1)

Голи: Погребняк, Іщенко – Пономарчук

Досить таки активно команди стартували у цій зустрічі. Але швидко пролетіла перша половина тайму, а на табло нулі. При цьому цьому команди грають акцентовано на атакувальні дії. Згодом у НФК «Черкаси-Вергуни» до атак почав підключатися їхній голкіпер Іщенко і це дало свій позитивний результат – черкащани повели у рахунку.

На 10 хвилині воротар господарів встиг повернутися додому після участі у наступі, але відбити м’яч після удару Пономарчука не зумів – 1:1. Далі НФК продовжує грати із застосуванням у наступі потенціалу голкіпера, чим постійно хоче скористатися кам’янська команда.

Після перерви «Косарі» запропонували супернику грати швидше і ті прийняли цей виклик. Але згодом темп зустрічі впав і команди перейшли до довгих розіграшів комбінацій. При цьому частіше м’яч у господарів гри, але кам’янські футзалісти застосовуючи пресинг не дають провести якісні атаки. До речі, НФК «Черкаси-Вергуни» вперто грає в атаці вп’ятьох з воротарем.

У середині 2 тайму у ворота ФК «Косарі» з рикошетом після удару у виконанні Іщенка влітає другий м’яч – 2:1. Пропущений гол заводить гостей гри і вони починають діяти в атаці більш рішучіше, але не забувають про оборону. На 21 хвилині у Гацанюка був шанс скористатися далеким виходом з воріт голкіпера  НФК «Черкаси-Вергуни», але не вдалося.  У відповідь гравець господарів не зумів «вирішити питання».

Завершальні секунди зустрічі пройшли нервово, де кам’нська команда атакувала, а їхній суперник вдало відзахищався.