Футзал. Чеміпонат Черкащини. ФК «Черкаський фанерний комбінат» – «Рувер» 1:3 (1:0)

17 Листопада, 2019

17 листопада 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд Екстра-ліги.

ФК «ЧФК» – «Рувер» – 1:3 (1:0)

Голи: Гріщенко – Тимофієнко, Скоров, Берьозкін

За оцінками фахівців, очікується цікаве протистояння.  І стартові хвилини підтвердили очікування вболівальників, які заповнили трибуни «Будівельника».

Команди взяли досить таки високий темп зустрічі, із застосуванням при атакувальних діях обох флангів і центральної осі. Велика роль у цій зустрічі відводиться голкіперам команд. І так сталося, що саме помилка кіпера «Рувера» дозволила Гріщенку відкрити рахунок у поєдинку – 1:0. Прогнозовано руверці організували гідну відповідь, але захист під керівництвом Мачульського не так просто пройти.  М’ячем станом на 7 хвилину гри частіше володіють гості гри, але постійно є ризик отримати контратаку з відповідним підсумком.

У діях обох команд помітна поспішність, що позначається на якості проведення атак. «ЧФК» поки віддає більше силовому ведення гри, так як «Рувер» намагається більше комбінувати, де виділяється четвірка – № Слівченко, Скоров, Тимофієнко, Берьозкін.

Як не намагалися команди змінити рахунок до перерви, але у них нічого не вийшло.

Після перерви ситуація на майданчику кардинально не змінилася – «Рувер» продовжує частіше гостювати на половині поля суперника. А на 2 хвилині тайму лише самовіддана гра голкіпера господарів поля Манжели врятувала команду від неприємностей.  Поки варто відзначити грамотну гру  «ЧФК» у захисті (на табло 7 хв. до завершення гри). Щоправда є їх за що пожурити, коли Кучер не зумів реалізувати вихід сам на сам з голкіпером руверців. А вже через кілька десятків секунд шкіряна куля від Тимофієнко влітає у рамку воріт господарів гри – 1:1. У ще через хвилину у ворота «ЧФК» влетів другий гол, який можна записати у пасив їхнього воротаря 1:2.

А згодом у господарів червону картку отримав Мачульський і таким чином підвів команду. Зрозуміло, що для чефековців настали нелегкі часи. А на 21 хвилині зустрічі «Рувер» реалізує свою чисельну перевагу – 1:3. Прогнозовано «ЧФК» намагається взяти гру під свій контроль і переходить до гри вп’ятьох. Але тут вже грамотні оборонні дії демонструє їхній суперник і не дозволяє змінити рахунок у зустрічі.