Футзал. Чемпіонат Черкащини. «Смілянщина» – «Авангард» – 3:1 (2:1)

17 Листопада, 2019

17 листопада 2019 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. 1 тур. Зустріч команд першої ліги, групи “Б”.

 «Смілянщина» – «Авангард» (Черкаси) 3:1 (2:1)

Голи: Беляк, Шурубура (2)Лоян

Зі стартових хвилин зустрічі смілянська команда запропонувала своєму супернику високий темп і відразу притисла суперника до його воріт. Авангардівцям потрібен був деякий час, що увійти в гру. Господарі зустрічі згодом все таки досягають бажаної мети – першими відкривають рахунок у зустрічі (гол в активі Шурубури).

Пропустивши гол, авангардівці почали діяти більш активніше і вже їхній суперник змушений захищатися. Далі у гру команди перейшли до обміну гострими атаками, без результативного завершення. А на 11 хвилині команди обмінялися і забитими голами – 2:1.

Відпочивши, команди з подвійною енергію продовжили гру. Згодом у ворота черкащан влетів третій м’яч – 3:1. Схоже пропущений гол особливо не засмутив гостей гри і вони стали ще настирлівишими у проведенні свої атак. Але пройти захисні редути, які «цементують»  досвідчені Римський І., Беляк і Лісняк досить складно.

До завершення гри ще 5 хвилин чистого часу і гості виграють з перевагою у два голи, не можна впевнено сказати, перемога у них в кармані.

Ближче до завершення зустрічі   «Смілянщина» перейшла до гри від оборони і стала більше грати на утримання рахунку. У «Авангарду» з’явився шанс змінити ситуацію у рахунку, але зробити цього їм не вдалося – постарався голкіпер суперників, а іноді підвела неточність.