Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. Вища ліга.“ЮГ-2000”- МСК “Дніпро”

16 Червня, 2021

16 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 1 тур фінального етапу

 Вища ліга.“ЮГ-2000”-  МСК “Дніпро” –  4:4 (3:1)

Голи: Мачульський (2), Петришин, Калініч – Ольшевський , Пархоменко, Баранник, Сіренко.

Попередження: Гуд, Мачульський, Петришин – Баранник, Сіренко, Матвійчук, Ольшевський, Халявка

Виступ дніпрян у груповому етапі став головною сенсацією. Команда, незважаючи на свій молодий вік, зуміла за його підсумками вийти до наступного раунду чемпіонату, де розігруються медалі вищої ліги. З урахуванням цього факту, ЮГ-2000 з максимальною відповідальністю віднісся до цієї зустрічі і запропонував дніпрянам високий темп зустрічі, які його підтримали. Згодом господарям зустрічі вдалося відкрити рахунок у матчі. Такий хід подій дещо засмутив молодих дніпрян, чим незабаром скористався їхній суперник і збільшив перевагу у рахунку до двох голів – 2:0.

Другий пропущений м’яч «завів» Дніпро, яких вів вперед їхній граючий тренер Пархоменко і досить швидко гості скоротили відставання у рахунку до одного гола – 2:1.  ЮГ-2000 незабарився з активною відповіддю. Двічі Мачульський прицільно бив по воротах які захищав Ковальчук і двічі голкіпер реагував на складні удари.

Ближче до завершення першого тайму гра набула грубого характеру, з частими порушеннями правил гри. Арбітри зустрічі втихомирювали пристрасті жовтими картками.

За кілька десятків секунд до перерви ЮГ-2000 вдалося розтягнути захист опонентів і Калініч забив третій гол – 3:1.

На старті другої половини зустрічі господарі матчу спробували збільшити розрив у рахунку, але дніпрянам вдалося стримати той натиск. Судячи з бойового настрою гравців ЮГ-2000 дніпрянам складно буде переламати хід гри, хоча й грати ще 10 хвилин.

Але Дніпро знаходить у собі сили і забиває другий гол у ворота Манжели – 3:2. Через 10 секунд у гостей була нагода зрівнювати рахунок, але м’яч дивом не влетів у ворота. А через хвилину вже голкіпер Дніпра виймав м’яч із сітки свої воріт – 4:2.

Далі гра пішла на зустрічних курсах, де команди зробили ставку на атакуючі дії. Дніпро додав у швидкості, натомість ЮГ-2000 почав трішки підсідати. На 20 хвилині Баранник скорочує відставання своєї команди у рахунку до одного гола – 4:3. Господарі намагаються повернути свою перевагу у рахунку і задіюють в атаках голкіпера. А за кілька десятків секунд до фінальної сирени невиправдана помилка-обрізка Мачульского призвела до пропущеного гола – 4:4. А згодом фінальна сирена повідомила про завершення гри.