Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. МСК “Дніпро” – “Служба порятунку”

24 Червня, 2021

24 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 2 тур фінального етапу

Вища ліга. МСК “Дніпро” – “Служба порятунку” 2:3

Голи: Лесич, Пархоменко – Когус (2), Коломієць

Попередження: Сіренко – Коломієць, Дзюба, Когус

Перший тайм обидві команди розпочали зі спроб швидко відкрити рахунок. Як МСК Дніпро так і Служба порятнку кілька раз створювала небезпечні атаки, але завершальна стадія цих атак нажаль результату не приносила.

Першими стовідсотковий момент створили гравці МСК Дніпро, номінальні госопдарі поля вивели свого нападника віч-на-віч з голкіпером, але другий дістав м’яч з ближнього кута. А вже в наступній атаці нападник дніпрян вийшовши з гостого кута на ударну позицію, взагалі не влучив в ворота.

Відповідь Служби Порятунку була миттєвою, розіграш стандарту і Когус відправляє м’яч в дальній кут.

МСК Дніпро в свою чергу вирішило не відставати від своїх суперників, розіграш червого стандарту і Лесич з кута карного майданчика відправляє м’яч в дальній кут.

За хвилину до завершення тайму відзначитись міг Аджубей, після пострілу з-за меж штрафного майданчика м’яч влучив в поперечку.  Рахунок після першого тайму нічійний, 1:1.

Другий тайм розпочався з гола красеня від Пархоменка. Обігравши двох та посадивши голкіпера на паркет, відправив м’яч над головами суперників, які не могли уже завадити.

Всі спроби відігратись зі сторони Служби Порятунку були марними і уже на 6 хвилині другого тайму команда вирішила розігрувати п’ятого, що миттєво принесло свої плоди. Когус зрівнює рахунок.

За 25 секунд до кінця матчу Коломієць заносить м’яч в ворота Дніпрян з кількох сантиметрів.

Служба порятунку вириває перемогу на останніх секундах. Матч завершено з рахунком 2:3.