Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. Перша ліга. МСК “Дніпро-2” – “Вектра”

24 Червня, 2021

24 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 2 тур фінального етапу
Перша ліга. МСК “Дніпро-2” – “Вектра” 2:3

Голи: Березюк (2) – Скворцов, Кравець, Мельниченко

Попередження: Діхтярук, Клепча – Кравець

Вектра та Дніпро-2 свій матч розпочали з впевнених атакувальних дій, команди раз за разом йшли вперед створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. Голкіпера грали ідеально. І лише на екваторі першого тайму після помилки гравців Вектри Березюк підхопив м’яч за межами штрафної і пробив точно в дев’ять. Уже в наступній атаці вищезгаданий гравець міг подвоювати перевагу Дніпряп, але не реалізував вихід віч-на-віч.

Відігратись Вектра змогла лише за три хвилини до кінця. Скворцов отримав пас перед карним майданчиком суперника і пробив в ближній кут без шансів для голкіпера. Перший тайм команди завершили результативною нічиєю.

Другий тайм Ветра розпочала з стрімкої атаки, Мельниченко ледь-ледь не дотягнувся до м’яча після передачі  з центра поля.

В свою чергу МСК Дніпро-2 могли відповісти за таку впевненість Вектри. Березюк вийшов віч-на-віч з голкіпером, але з гострого кута не влучив в ворота.

Зробити дубль Березюку все ж таки вдалось, після помилки гравців Вектри спершу в центрі поля, а потім і в обороні дозволило нападнику відправити м’яч в уже пусті ворота.

Вектра кинулась відігруватись, Мельниченко розстрілював голкіпера з кількох метрів, але безрезультативно. За дві хвилини до кінця Ветра вирішила розігрувати п’ятого, що фактично миттєво принесло результат.  Кравець отримав м’яч перед карним майданчиком і розвернувшись акцентовано пробив в дальній від голкіпера кут воріт.

За півтори секунди до завершення матчу Вектра змогла вирвати перемогу. Мельниченко замкнув простріл і приніс команді три залікові очки.