Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. Вища ліга.“ЮГ-2000” – “Майфон-2”

24 Червня, 2021

24 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 2 тур фінального етапу
Вища ліга.“ЮГ-2000” – “Майфон-2” 5:7

Голи: Біляк, Мачульський (2), Калініч, Стрикаль – Синіцин (2), Боярчук (2), Бобінський, Горбинко (2)

Попередження: Гуд

Перший тайм команди розпочали на зустрічних темпах та в силовій боротьбі. Жодна з команд не хотіла хоча б на секунду поступатися. Уже на другій хвилині прямим ударом з кутовго Синіцин відкриває рахунок в матчі, а ще через хвилину Бобінський не зміг приборкати м’яч перед самісінькими воротами, Манжела спокійно забирає м’яч до рук.

ЮГ кинувся відігруватись, кожен розіграш стандарту, атака та будь яка можливість для удару ним і закінчувалась. Гравці в салатовій формі влаштували справжній обстріл воріт суперника. За три хвилини до завершення першого тайму, на простріл з флангу від Мачульського відізвався Біляк і відправив м’яч в практично пусті ворота.

Перший тайм команди завершили результативною нічиєю.

Другий тайм розпочався з миттєвого голу від Синіцина, отримавши м’яч перед карним майданчиком і  наважився на удар. ЮГу потрібно було знову відігруватись. Та всі сьогодні на жаль у ЮГа в атаці гра не клеїлась, на відміну від Майфона. На п’ятій хвилині другого тайму Боярчук після помилки захисників суперника робить рахунок 1:3.

ЮГ в свою чергу приймає рішення розігрувати п’ятого, за практикою попередніх матчів сьогоднішнього ігрового дня це приносило результат. Та цього разу правило спрацювало навпаки. Горбинко перехопив м`яч і зі свого штрафного майданчика відправив в ворота суперника. 1:4.

ЮГ миттєво відповідає одним відіграним м’ячем Калініч замикає простріл Мачульського, а ще за хвилину Петришин не влучає в пусті ворота після передачі від Біляка.

Навала від ЮГу продовжувалась і в одній з затяжних атак Мачульський отримав м’яч в кількох метрав від карного майданчика і наважившись на удар скоротив відставання своєї команди до одного голу 3:4.

Майфон міг миттєво відповісти та покарати ЮГ за розіграш п’ятого, але Савченко не влучив в рамку воріт.

За півтори хвилин до завершення матчу  Мачульський зрівнює рахунок, а Боярчук миттєво після розіграшу з центра поля знову виводить Майфон вперед 4:5, а Бобінський карає ЮГ за помилку в розіграші п’ятого і заводить м’яч до пустих воріт.

Стрикаль все ж відквитав один гол з пенальті, та все ж Майфон, миттєво відповіда і встановлює остаточний рахунок 5:7