Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. Вища ліга. «Майфон-2» – МСК «Дніпро»

29 Червня, 2021

29 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 3 тур фінального етапу

«Майфон-2» – МСК «Дніпро» – 3:1 (0:1)

Голи: Сініцин, Литовченко, Савченко – Лесич

Якщо для майфонівців завершальна гра чемпіонату не мала ніякого турнірного значення – вони достроково вибороли перше місце, то у разі перемоги, Дніпро, мав шанс завоювати або друге, або третє місце.

Незважаючи на дострокове завоювання чемпіонського звання, Майфон-2 досить таки активно почав зустріч, демонструючи бажання продовжити свою переможну серію фінального раунду до 3-ьох матчів. Згодом вже дніпряни взялися до активних дій. Після стартового сплеску активностей, гра перейшла у рівномірну фазу обміну атаками. Досить швидко пролетіли 10 хвилин рівної гри. Щоправда, Майфон-2, давав шанси своїм юним опонентам частіше атакувати, але їхня гра від оборони була досить таки гострою.

Коли здавалося, що тайм пройде без забитих голів, за 1 секунду до сирени на перерву, дніпрянин ударом із середньої дистанції застав зненацька голкіпера Майфона-2 – 0:1.

Прогнозовано другу частину зустрічі активніше почали гравці Майфона-2. Дніпряни глибоко у захист не сіли.

Особливих швидкостей на майданчику станом на другу хвилину другого тайму не спостерігалося. Пресинг Майфона-2 успіху не мав, проте змушував юних дніпрян помилятися і за чотири хвилини до завершення зустрічі у них було 5 фолів.

Згодом за 6-ий фол у ворота Дніпра був призначений дабл-пенальті, який не реалізував Сініцин, але у наступній спробі він був точним – 1:1. Дніпро після цього побіг атакувати вп’ятьох і двічі помилився, чим скористався досвідчений суперник.

Таким, чином Майфон-2 без поразок завершив фінальний раунд весняно-літнього чемпіонату Черкащини з футзалу-2021 серед команд вищої ліги, переможцем якого він став.