Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. Перша ліга. “Служба порятунку” – “ЮГ-2000”

30 Червня, 2021

30 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 3 тур фінального етапу

 Вища ліга. “Служба порятунку” – “ЮГ-2000” –  2:6 (0:1)

Голи: Когус, Аджубей – Гуд, Біляк (2), Петришин, Бабенко, Куць

Інтриг у цій зустріч, яка завершальна у вищій лізі, було кілька. «Служба порятунку» у будь якому випадку залишалася з нагородами, але найбільше їх цікавили звичайно срібні медалі тому потрібна перемога, або нічия. ЮГ-2000 потрібно було вигравати, щоб бути другими, або грати внічию, щоб бути із нагородами. У разі поразки з різницею у два більше голів вони могли бути за бортом призової трійки. Відповідно, програш з мінімальною різницею у рахунку дозволяв їм піднятися на п’єдестал пошани.

З урахуванням цих турнірних нюансів команди почали гру активно, наскільки дозволяла висока температура повітря.

Протягом усього першого тайму команди поперемінно володіли інціативою у грі. Десь частіше атакував ЮГ-2000, а Служба порятунку була заряджена на контратаку. Але команди особливо не бажали ризикувати, та все ж наприкінці тайму гостям вдалося відкрити рахунок у грі – 0:1. Рівно за 1 хвилину до перерви Панченко б’є по центру воріт, але Манжела накриває м’яч – 0:1.

На 30 секунді другої частини гри Біляк у ЮГ-2000 забиває другий гол у ворота Служби порятунку, яка поки не може «знайти» свою гру. На 15 хвилині ЮГ-2000 вже вигравав з різницею у три м’ячі. Господарі зустрічі починають епізодично грати з п’ятим.

До завершення гри Служба порятунку зробила все можливе, щоб змінити хід подій на свою користь, але ЮГ-2000 було не зупинити. У підсумку ЮГ-2000 виборов срібний комплект нагород, а Служба порятунку стала бронзовим призером змагань. Чемпіоном вищої ліги чемпіонату області, достроково, за тур до завершення змагань, став «Майфон-2».