Футзал. Весняно-літній чемпіонат Черкащини-2021. Перша ліга. “Вектра” – “Пламет”

30 Червня, 2021

30 червня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області з футзалу. 3 тур фінального етапу

Перша ліга. “Вектра” – “Пламет” – 2:0 (1:0)

Голи: Суденко, Орел

Так склалося, що у завершальному матчі чемпіонату мав визначитися переможець чемпіонату області серед команд першої ліги.

Якщо Пламет влаштовувала нічия, то Вектрі потрібна була лише перемога, або мінімум нічия, щоб фінішувати другими. У разі поразки – вони треті

Гру команди почали досить таки обережно, поступово нарощуючи темп. Можливо дещо обережно грав Пламет, все таки мав перевагу у турнірній таблиці над Ветрою у два очки. А от їхній суперник, який є досвідченим футбольним «бійцем», розумів, що лише рішучі дії в атаці дадуть позитивний результат і згодом вони відкрили рахунок у грі.

Другу частину зустрічі більш активніше почав Пламет. Вектрі все складніше і складніше стримувати натиск суперника, але при цьому у них з’явилися шанси контратакувати і вони при першій нагоді намагалися скористатися шансом збільшити свою перевагу. За 3 хвилини до фінальної сирени у Пламета 5 фолів.

За дві з половиною хвилини до фінальної сирени Вектра забиває другий гол – 2:0. Пламетівці організовують дещо непідготовлені атаки, але це суттєво не вплинуло на хід гри.

Вектра у підсумку перемогла і виборола 1 місце першої ліги. Пламет – другий.