Роман Халявка: Готуємось дати бій кожній команді

23 Листопада, 2019

Вже у понеділок, 25 листопада стартує Чемпіонат України з футзалу U-17, І ліга  відбудеться І тур в м. Коломия Івано-Франківської області . Сім команд приймає участь в чемпіонаті. У кожному із запланованих трьох турів команда КДЮСШ-1 МСК”Дніпро” Черкаси зіграє по 4 гри. «Черкаський спорт» поспілкувався з головним тренером команди Романом Халявкою та розпитав у нього про підготовку та амбіції юнаків у чемпіонаті.

«Команда знаходиться в тренувальному процесі з 15 липня:тренування проходять 6 раз на тиждень на майданчиках центрального стадіону, проведено два навчально-тренувальних збори та ряд конторольних поєдинків. З вересня місяця ми беремо участь у чемпіонаті міста Черкас з футзалу серед дорослих команд. На цей момент зіграно 7 турів. У суботу, 23 листопада о 17:00 в палаці спорту “Будівельник” відбудеться  черговий тур проти команди “Майфон”, який і стане генеральною репетицією перед стартом в чемпіонаті України серед команд 2003-2004 років народження.

Наша команда налаштована і готується дати бій кожному футзальному колективу. Про цілі на сезон будемо говорити перед туром в місті Черкаси. Впевнений, що у позитивному настрої»,- розповів тренер.

Третій тур змагань запланований у місті Черкаси з 3 по 7 лютого 2020 року в палаці спорту “Будівельник”.