Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Карбон» (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 9:4

28 Листопада, 2021

2листопада 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Карбон (Черкаси) – РДС (Михайлівка) – 9:4 (6:3)

Голи: Пуш, Молоков, Проценко (3), Шкондін, Хрипченко, Тарануха, Макогон – Норенко, Кулініч (2), Франціс

Попередження:Пуш – Норенко

Уже на другій хвилині зустрічі черкаська команда програвала з рахунком 0:2. Перед початком гри мало знайшлося б прогнозистів, які передбачили такий початок зустрічі. Тим паче, що до цього чемпіонату Карбон підійшов укомплектованим футзалістами, з якими можна вирішувати високі завдання. Згодом рахунок став 162, але досить швидко команда з Михайлівки повернула свою перевагу у рахунку у два голи – 1:3. Карбон змушений був включати свої максимальні швидкості і вже на 8 хвилині зустрічі Пуш вперше у грі вивів черкаську команду вперед – 4:3. А що ж команда із Михайлівки? Помітно, що така зміна рахунку їх сильно засмутила, але руки вони не опустили і спробували повернути перевагу у рахунку на свою користь. Проте карбонівці якісно відіграли у захисті і змусили ще двічі у 1 тайму голкіпера РДС виймати м’яч із свої воріт.

Початок другої частини зустрічі продемонструвала, що михайлівська команда рішуче налаштована забивати голи у ворота Карбона, які захищав Магльований. Черкащани зі свого боку дали супернику можливість демонструвати свою атакувальну активність, а потім самі перейшли до штурму воріт РДС.

За 6 хвилин до завершення гри Карбон забив свій сьомий гол у матчі (7:3) і зробив вагому заявку на перемогу у цьому протистоянні. Через хвилину РДС мав шанс повернути інтригу у цей матч, але не зумів реалізувати пенальті. При цьому у черкащан назбиралося 5 фолів, але щоб не нервувати своїх вболівальників, вони забили ще один гол – 8:3.

До завершення гри рахунок ще не раз змінювався, але черкаська команда довела її до перемоги. РДС хоч і програв, але залишив приємне враження від свого бажання демонструвати результативний футзал.