Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Служба порятунку» (Черкаси) – «Шевченків край» (Водяницьке ТГ) – 2:0

28 Листопада, 2021

2листопада 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Служба порятунку (Черкаси) – Шевченків край (Водяницьке ТГ) – 2:0 (0:0)

Голи: Дзюба, Панченко

Попередження: Горбань (Служба порятунку)

Про турнірні завдання учасників цього матчу перед його початком не було відомо. Але з огляду на склади команд і Служба порятунку і Шевченків край готові боротися за найвищі місця турнірної таблиці. Про серйозність своїх намірів учасники гри почали демонструвати із перших хвилин зустрічі. У першій частині 1 тайму біля обох воріт було створено достатньо моментів, щоб рахунок було відкрито, але або голкіпери грали надійно, або гравців підводила неточність.

Загалом перший тайм вийшов досить таки інтенсивним і емоційним та доволі таки коректним. Було багато силової боротьби, але у рамках правил. Незважаючи на велику кількість створених гольових моментів рахунок у матчі у цьому відрізку гри так і не було відкрито.

Шалене бажання відкрити рахунок у поєдинку команди продовжили демонструвати і після перерви. Когось виділити у складах команд поки складно – усі хто виходить на майданчик повністю віддається грі.

На 17 хвилині зустрічі Службі порятунку вдається відкрити лік забитим голам у цьому протистоянні. Шевченків край кидає усі сили на штурм воріт опонентів. У Служби порятунку з’являється шанс впіймати суперника на контратаці.

До завершення півтори хвилини. Шевченків край намагається організувати результативну атаку, ретельно її готуючи. Служба порятунку бере хвилину, намагаючись збити темп гри. Гості за 30 секунд до завершення гри втрачають гарний шанс зрівняти рахунок у грі, а от Служба порятунку свій гольовий момент довела до логічного завершення – 2:0.