Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Цетус» (Черкаси) – «Халк» (Городищенська ТГ) 3:1

28 Листопада, 2021

2листопада 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Цетус (Черкаси) – Халк (Городищенська ТГ) – 3:1 (2:0)

Голи: Сидоренко, Гарнага, Кіт – Гайдай

Попередження: Волощук, Погребняк (обидва Цетус)

Попередні матчі сьогоднішнього ігрового дня продемонстрували, що ігри можуть проходити за несподіваним сценарієм, як для однієї, так і другої команди. Тому, насамперед, Цетус із серйозністю віднісся до команди із Городищенської ТГ, яка у порівнянні із минулим сезоном на 75 відсотків змінила свій склад. Халк зі свого боку з перших хвилин зустрічі почав демонструвати своє велике бажання першими відкрити рахунок у грі. Гра на зустрічних курсах тривала до першого забитого Цетусом м’яча. Далі черкащани продовжили грати по рахунку, комбінуючи різні темпи зустрічі. Халк намагався підтримувати високий темп зустрічі, але з таким досвідченим суперником потрібно було приділяти багато уваги захисту своїх воріт. І згодом вони прогавили черговий сплеск активності цетусівців, яким вдається подвоїти свою перевагу – 2:0.

Майже відразу після перерви городищенська команда проявила неуважність біля свої воріт, дозволивши Гарназі п’ятою переправити шкіряну кулю у ворота – 3:0.

Халку було вже відступати нікуди і вони ще більше додали у своїй активності і згодом забили свій перший гол у новому сезоні  – 3:1. Пропустивши м’яч, Цетус не кинувся повертати тригольову перевагу у рахунку, а спокійно почав розшатувати захист опонентів.

За три з половиню хвилини до завершення гри Цетус почав проводити атаки із залученням свого голкіпера, змусивши Халк більше думати про захист.

У підсумку черкаська команда довела гру до переможного завершення.