Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Колос» (Чорнобай) – «Олімп» (Руськополянська ТГ) 4:1

28 Листопада, 2021

2листопада 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Колос (Чорнобай) – Олімп (Руськополянська ТГ) – 4:1 (1:1)

Голи: Вініченко (2), Супруненко, автогол суперника- Борисенко

Попередження: Подлесний, Праведний, Зацаринний (усі Олімп)

Із перших секунд зустрічі команди ввімкнули високі швидкості з акцентом на атакувальні дії. Було багато боротьби, пресингу, але у перші 5 хвилин поєдинку обоє воріт залишилися «сухими». Першим номером намагалася грати команда з Чорнобаю, змушуючи суперника більше захищатися. Олімп відповідав гострими контратаками, але не часто.

На 7 хвилині гри при виконанні Колосом штрафного удару, рускополянський гравець зрізав м’яч у власні ворота. Зрозуміло, що пропущений гол не додав настрою Олімпу, та й ще Колос спробував закріпити свій успіх.

Після цього у чорнобаївської команди були кілька реальних гольових моментів, але не реалізованих. А от Олімп, коли у нього з’явився шанс забити, з високою відповідальністю до цього моменту віднісся і зрівняв рахунок – 1:1.

Після перерви Колос продовжував частіше володіти м’ячем, але 5 хвилин гри пройшли безрезультативно. Олімп стійко грав у захисті та все ж не встояв перед однією з атак суперника – 2:1. Очікувано рускополянська команда побігла знову зрівнювати рахунок, наткнулася на щільний захист суперника.

З наближенням завершення гри напруга у поєдинку зростала. Роковою у цій зустрічі стала «обрізка» в атаці на 21 хвилині гри гравця Олімпа, яка закінчилася третім голом у рускополянські ворота – 3:1.

У завершальні хвилини гри Колос атакував більш обережніше. Олімпу, у якого назбиралося 5 фолів, ніяк не вдавалося створити загрозу воротам опонентів.

Фінальна сирена зафіксувала перемогу Колоса з рахунком 4:1.