Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «ЮГ-2000» (Черкаси) – «Пламет» (Черкаси) 4:5

28 Листопада, 2021

2листопада 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

ЮГ-2000 (Черкаси) – Пламет (Черкаси) – 4:5 (0:2)

Голи: Манжела, Бабенко, Мачульський (2) – Агарін Н. (2), Агарін К., Каймаков, Зінченко

Вже у перші п’ять хвилин поєдинку стало зрозуміло, що у ЮГ-2000 сьогодні легкої прогулянки не намічається. Поки Пламету частіше вдавалося змушувати суперника захищатися. А на 8 хвилині зустрічі у пламетівців після удару Нікіти Агаріна не без рикошету м’яч влетів у ворота Манжели. Не пройшло і 30 секунд, як після «обрізки» в атаці господарів гри, Пламет забиває вдруге – 0:2. Тут вже ЮГ-2000 не до жартів і вони вмикають свої максимальні швидкості. Запропонований темп Пламет підтримує. На майданчику багато боротьби на грані фолу, але у першому таймі більше забитих голів не було.

Очікувано друга частина зустрічі почалася під акомпанемент атак ЮГ-2000, але вийшло та, що через 96 секунд другого тайму Пламет вже вигравав з різницею у три голи.

У діях гравців ЮГ-2000 почала з’являтися нервовість, але і раніше вони потрапляли і у більш скрутніше становище, але виходили із ситуації з гідністю. Як буде сьогодні побачимо. А поки ЮГ-2000 переходить до атак вп’ятьох, а грати ще 8 хвилин. І майже відразу господарі матчу скорочують відставання у рахунку – 1:3. Протягом наступних двох хвилин команди обмінялися голами 2:4. ЮГ-2000 атакує з п’ятим, Пламет обороняється і сподівається на помилку суперника, щоб організувати контратаку.

Досить швидко спливав час зустрічі, а ЮГ-2000 та і не вдавалося змінити рахунок на свою користь. За 2 з половиною хвилини до фінальної сирени у ворота Пламета був призначений пенальті, яке реалізував Мачульський – 3:4.

ЮГ-2000 продовжував атакувати вп’ятьох і в одній з атак помилився, чим не зумів скористатися Моторний.

На останніх секундах гри Манжела зрівнює рахунок – 4:4, але за кілька секунд до фінальної сирени крапку у зустрічі поставив Нікіта Агарін – 4:5.