Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Шевченків край» (Водяницьке ТГ) – «Цетус» (Черкаси) – 0:2

5 Грудня, 2021

5 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Шевченків край (Водяницьке ТГ) – Цетус (Черкаси) – 0:2 (0:0)

Голи: Погребняк (2)

Попередження: Кравченко, Тепляков – Скороходов

Початок першого тайму пройшов відносно спокійно, де суперники не поспішали форсувати події. Поступово гра набрала обертів і гольові моменти почали біля обох воріт виникати частіше. Але у першій частині зустрічі глядачі так і не побачили забиті голи. Нулі на табло відображали рівну гру команд.

Другу частину зустрічі команди почали з обміну гострими моментами. Дуже багато тактичної боротьби, де ризикувати ніхто не поспішає.

На 14 хвилині неточний пас від Білоуса ледь не привів до гола у ворота команди із Звенигородщини – шкіряна куля пролетіла повз ворота. Через пів хвилини Погребняк у Цетуса із забійної позиції б’є не точно. Черкащани змушують суперника все частіше захищатися. Згодом інціативою у грі володіє Шевченків край. І так продовжується далі – то одна, то інша команда диктує свої умови гри.

За 3 хвилини до завершення гри Сидоренко дивом не влучає у ворота Юхимчука із Шевченкового краю. Господарі зустрічі відповідають також гострим моментом.

За 66 секунд до фінальної сирени всі чекали від Погребняка передачі з флангу, а він пробив по воротах і як з’ясувалося зробив все правильно. А за мить до завершення зустрічі Погребняк ще один гол забив.