Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Карбон» (Черкаси) – «Майфон» (Черкаси) – 5:3

5 Грудня, 2021

5 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Карбон (Черкаси) – Майфон (Черкаси) – 5:3 (4:2)

Голи: Проценко, Тарануха, Шкондін, Бойко (2) – Горбинко, Олійник, Чорний

Багато хто називав цю зустріч центральною у другому турі. І судячи із складів команд до цього матчу суперники підійшли максимально підготовленими. Зі стартових секунд і Карбон, і Майфон почали дещо авантюрно, з акцентом на атаки без особливих зобов’язань у грі в захисті. Така гра була більше до вподоби Карбону, який на 7 хвилині зустрічі вигравав з рахунком 3:0. Такі цифри на табло дещо заспокоїли господарів зустрічі і навпаки розізлили майфонівців, яким вдається за короткий проміжок часу скоротити відставання у рахунку до одного гола. Міг Авер’янов і зрівнювати рахунок, але Магльований і каркас воріт врятували Карбон від неприємностей. Далі була обрізка Майфона в атаці і «гол у роздягальню» від господарів матчу – 4:2.

Другу частину поєдинку прогнозовано активніше почали майфонівці, але дещо емоційно, що заважало їм інколи у відповідальні моменти приймати правильні рішення. Досить швидко команди досягли екватор цієї гри, а у матчі з різницею у два голи був Карбон.

За чотири хвилини до завершення гри Тарануха забиває у ворота Майфона п’ятий м’яч – 5:2. Це вже дуже серйозна заявка на перемогу. Але потрібно брати до уваги, що незабаром у Карбона з’являється 5-ий командний фол.

Майфон переходить на гру в атаці вп’ятьох і за дві з половиною хвилини до фінальної сирени скорочує відставання у рахунку до двох голів – 5:3. Далі було призначено дабл-пенальті у карбонівські ворота, де дуель Авер’янов-Магльований виграв голкіпер. Через кілька десятків секунд черговий дабл-пенальті у ворота господарів гри – цього разу Магльованого не зумів переграти Чорний.

Нервові завершальні секунди гри дивідентів жодній з команд не принесли.