Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Карбон-2» (Черкаси) – «Шевченків край» (Водяницька ТГ) 2:3

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Карбон-2 (Черкаси) – Шевченків край (Водяницька ТГ) – 2:3 (1:2)

Голи: Тенжицький (2) – Булоус Вл., Гладкий, Каплюченко

Попередження: Мачульський (тренер Шевченків край)

Обидві команди почали чемпіонат із невтішної для себе статистики, щодо набору турнірних очок і при цьому провівши два тури без забитих голів. То ж матч суперники почали активно і емоційно. Першими упіймали темп гри футзалісти із Звенигородщини і на 3 хвилині гри забили дебютний гол у новому сезоні – 0:1. Пройшло усього кілька хвилин зустрічі і потрібно відзначити шалений настрій команд на гру і пресинг, пресинг, пресинг.

Швидко пролетіли 5 хвилин зустрічі. Після забитого гола особливо гострих моментів біля обох воріт зафіксовано не було. На 10 хвилині свій перший гол у чемпіонаті забив і Карбон-2. Проте на перерву у кращому настрої пішов Шевченків край, який зумів забити другий гол – 1:2.

Другу частину зустрічі команди почали, у порівнянні з її стартом, більш обережніше. Ціна помилки набула ще більшої вартості. На 14 і 15 хвилинах Шевченковому краю завадив збільшити перевагу у рахунку голкіпер черкащан Маценко. Карбон-2 зробив не одну спробу відповісти небезпечними моментами, але справу до прицільного удару ніяк не вдалося довести.

Поступово команди перейшли від масованих штурмів воріт до контратакуючих дій. Ризикувати ніхто не поспішав. Хоча Карбону-2 діватися було нікуди і на завершальних хвилинах гри йому вдається зрівняти рахунок. Але не пройшло і десяти секунд, як звенигородська команда знову вийшла вперед. Командам залишалося грати ще 30 секунд.

Досить нервово пройшли кінцівка зустрічі, але все було забитих голів.