Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Служба порятунку» (Черкаси) – «Пламет» (Черкаси) – 5:2

12 Грудня, 2021

12 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Служба порятунку (Черкаси) – Пламет (Черкаси) –  5:2

Голи: Магльований, Кулик, Коломієць (2), Зєнков – Присяжнюк (2)

Попередження: Когус, Коломієць (Служба порятунуку)

Вилучення: за дві жовті картки Агарін Н. (Пламет)

Незважаючи на те, що зіграні матчі лише двох турів, але вони вже змусили багатьох заговорити про Пламет, як команду-відкриття чемпіонату. На підтвердження свого символічного статусу пламетівці запропонували своїм опонентам високий темп зустрічі, який Служба порятунку підтримала. На майданчику закрутилася «карусель» із створенням біля обох воріт гольових моментів, де на перші ролі вийшли голкіпери команд.

Проте у першому таймі був забитий лише один гол – сталося це за 2,5 секунди до його завершення і влетів м’яч у ворота Пламета.

На 15 хвилині другого тайму Кулик у господарів поля проявив індмвідуальну майстерність і збільшив перевагу своєї команди до двох м’ячів – 2:0. Пропустивши, другий м’яч дехто з гравців Пламета почав нервувати, але це особливо не позначилося і протягом наступної хвилини вони забили два голи, таким чином зрівнявши рахунок – 2:2.

На 18 хвилині Магльований гарматним ударом у дев’ятку без шансів для голкіпера виводить Службу порятунку знову вперед – 3:2. І знову пламетівці вмикають додаткові резерви, щоб вирівняти цифри на табло, але прогавили контратаку опонентів, яка закінчується голом від Зєнкова – 4:2.

Служба порятунку переходить до гри від оборони, даючи можливість своїм суперникам частіше атакувати. Відповідно у господарів зустрічі з’являться простір для проведення контратак.

Ключовою у зустрічі стала 20 хвилина, коли Нікіта Агарін збив Горбаня, за що отримав жовту картку, яка стала для нього другою у цьому матчі.

Далі Службі порятунку вдалося взяти зустріч під свій повний контроль і здобути важливу перемогу.