Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Вектра» (Черкаси) – «Олімп» (Руськополянська ТГ) – 6:0

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

Вектра (Черкаси) – Олімп (Руськополянська ТГ) – 6:0 (2:0)

Голи: Орел (3), Суденко, Гаврюшенко, Топор

Першу атаку у зустрічі провели олімпійці. Але вийшло так, що руськополянська команда першою і пропустила. Сталося це на 75 секунді зустрічі. Забитий м’яч на старті гри змусив команди діяти швидше. Далі був тривалий відрізок рівної гри між суперниками. А на 8 хвилині гри шкіряна куля вдруге у поєдинку влетіла у ворота гостьової команди – 2:0.

Якщо брати до уваги кількість проведених командами атак, то вона орієнтовно однакова, а от по створенню і реалізації гольових моментів перевага на боці Вектри. Нагадаємо, що перед цим матчем Вектра і Олімп в активі перемог не було.

Друга половина зустрічі почалася з обміну атаками, де знову вдаліше зіграли черкаські футзалісти, які збільшили свою перевагу до трьох голів. Олімп зі свого боку зробив відчайдушну спробу змінити хід поєдинку на свою користь, але прогавив контратаку вектрівців – 4:0. До завершення гри командам було грати ще 7 хвилин і цього часу було достатньо Олімпу, щоб врятувати гру, але досвідчений футзальний «боєць» – Вектра свого шансу – отримати першу перемогу не втратив.