Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Пламет» (Черкаси) – «Рятівник» (Черкаси) – 2:5

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Пламет (Черкаси) – Рятівник (Черкаси) – 2:5 (1:1)

Голи: Пономаренко, Зінченко –  Блонський (2), Безродний (2), Касян

Попередження: Безродний, Клепча – Головко

Досить активно команди, які є сусідами по турнірній таблиці, почали звітну зустріч. Першими рахунок у зустрічі відкрили плметівці. Але на 5 хвилині гри капітана Рятівника Безродного збили у штрафній, за що арбітр зустрічі Гопка призначив пенальті. Сам постраждалий і виконав «вирок» – 1:1. Обмінявшись забитими голами, команди додали у рухливості. Гольових моментів біля обох воріт побільшало, але були проблеми з їхньою реалізацією.

На старті другої половини зустрічі сталаcя така ситуація, як і на початку гри – Пламет повів у рахунку. Як з’ясувалося згодом цей гол додав впевненості…. Рятівнику. До середини другого тайму студенти забили у ворота суперника три голи і вже були попереду з різницею у два голи – 2:4. Пламету діватися нікуди і вони великими силами йдуть вперед намагаючись вивести на ударну позицію лідера своїх атак Присяжнюка. Але Рятівник при відборі м’яча застосовує пресинг і при першій можливості гостро контратакує.

До завершення гри ще три хвилини. Пламет переходить да атак вп’ятьох. Ризик виправданий, але Рятівник дуже уважно грає у захисті, а за 48 секунд до фінальної сирени у пусті ворота пламетівців влетів п’ятий гол.