Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). РДС (Михайлівка) – «Патріот» (Сміла) – 3:5

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А».

РДС (Михайлівка) – Патріот (Сміла) – 3:5 (3:1)

Голи: Кулініч, Норенко, Лушпіган – Нікішов, Кондратюк, Вечірній, Боярський (2)

Попередження: Радченко – Бондарь

Вилучення: Жежер (пряма червона картка)

Черговий принциповий матч четвертого туру. У групі «А» знову зійшлися сусіди по турнірній таблиці, які мали перед цим матчем по одній перемозі і по дві поразки.

Більш активніше зустріч почала смілянська команда і протягом перших двох хвилин мали не одну нагоду відкривати рахунок у зустрічі. РДС стримавши натиск опонентів, перейшли до своїх активно-атакувальних дій і згодом повели у рахунку – 1:0. Але не пройшло і хвилини як Патріот зумів зрівняти рахунок.

На 6 хвилині гри у смілянської команди червону картку отримав голкіпер Жежер і його місце зайняв Хоменко і при цьому команда заробила 5-ий фол. Коли у смілян закінчувалися «штрафні» хвилини, Кулініч реалізував чисельну перевагу – 2:1. Через пів хвилини михайлівська команда вже була попереду з рахунком 3:1. Очевидно епізод у середині тайму таки негативно вплинув на настрій Патріота. Виграючи, РДС не побіг забивати черговий гол, а зосередився на захисних діях.

Друга частина зустрічі почалася з обміну атаками. До середини другої половини зустрічі команди мали не по одній можливості збільшувати лік своїх забитих м’ячів, але або надійно грали воротарі, або гравців підводила неточність. А потім «прорвало» смілянську команду і вона з невеликим інтервалом у часі зуміла забити два голи і зрівняти рахунок – 3:3.

На 20 хвилині гри воротар смілян від своїх воріт руками кинув м’яч на голову Кондратюка, який переправив сферу у ворота повз руки голкіпера РДС – 3:4. Далі на майданчику закрутилася ціла «битва», де жодна з команд в кожному ігровому моменті намагалася не поступатися. За півтори хвилини до завершення гри смілянська команда забила п’ятий гол, який повністю деморалізував михайлівську команду.