Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Служба порятунку» (Черкаси) – «Цетус» (Черкаси) – 2:3

26 Грудня, 2021

26 грудня 2021 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

Служба порятунку (Черкаси) – Цетус (Черкаси) – 2:3 (1:1)

Голи: Магльований, Дзюба – автогол суперника, Гарнага, Сидоренко

Попередження: Чмих – Сидоренко

Вилучення: Панченко (дві жовті картки) Служба порятунку

У попередніх трьох турах учасники цього матчу по дві зустрічі виграли і по одному поєдинку завершили внічию.

Гру команди почали без розкачки, з конкретною націленістю забити «швидкий» гол. Першими відкрили лік забитим голам цетусівці. Тренер Служби порятунку призвав Сергій Гупаленко призвав своїх підопічних заспокоїтися. Чи почули гравці свого тренера складно сказати, а от у бажанні чим пошвидше відігратися їм не відмовиш.

Поступово гра перейшла у рівномірний обмін атаками. На 9 хвилині Панченко пройшов лівим флангом і сильно пробив по воротах Сорокіна, який удар парирував, але першим на добиванні був Магльований, який і зрівняв рахунок – 1:1.

Пропустивши гол, Цетус посилив тиск на ворота опонента, але у завершальній стадії атак підвела неточність.

Друга частина гри почалася з пресингу Служби порятунку. Цетус віддав перевагу більш розміреному темпу підготовки атак і на 14 хвилині Сидоренко змусив Котолупа виймати м’яч із сітки свої воріт. Але пройшло і хвилини як Сорокін виконав таку ж процедуру – 2:2.

Черговий обмін атаками завершився забитим м’ячем у ворота Служби порятунку – 2:3. Грати командам ще 7 хвилин. При цьому варто звернути увагу на те, що у Цетуса 4 фоли.

Протягом наступних двох хвилини особливо гострих моментів біля обох воріт не було.

З наближенням завершення гри у діях команд помітна поспішність. За три хвилини до фінальної сирени Служба порятунку йде на ризик і атакує вп’ятьох – помітно, що цей елемент гри у них натренований.

До завершення 2 хвилини. Цетус не грає на утримання рахунку, а атакує і має моменти збільшити перевагу, але не реалізує їх. Служба порятунку робить все можливе, щоб хоча б зрівняти цифри на табло, рахунок у зустрічі більше так і не змінився.