Юрій Криштоп: Футзалістки МСК «Дніпро» дуже здібні і кожна гра буде, як новий екзамен

8 Січня, 2022

Новопризначений головний тренер жіночої футзальної команди черкаського МСК «Дніпро» Юрій Криштоп розповів про завдання і плани на найближчий час.

«Черкаський спорт» повідомляв, що днями головним тренером жіночої футзальної команди МСК «Дніпро» став Юрій Криштоп. Уже на новій посаді тренер відповів на кілька питань.

Які першочергові зміни проведитимете у команді на посаді головного тренера? Це стосуватиметься тренувального процесу чи якихось інших організаційних питань?

– Першочергові зміни дійсно стосуватимуться іншим підходом до тренувального процесу. За дуже невеликий проміжок часу нам треба буде підвищити технічний та фізичний стан гравчинь. Матеріальний стан, зі свого боку, обіцяє підвищити керівництво МСК.

Чи відбудуться кадрові зміни у складі команди?

– Ще одне з позачергових завдань – це повернення до основного складу команди дівчат, які раніше захищали кольори клубу, а зараз з тих чи інших причин, відсутні.

Завдання максимум, яке ставите перед собою і командою у груповому турнірі чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги сезону 2021/2022 років?

-Завдання показати зовсім інший футзал і своєю грою привернути увагу всієї України. Дівчата дуже здібні і кожна гра буде, як новий екзамен, де самовіддача кожної буде стояти на першому місці.

Користуючись нагодою, зі свого боку окрема ПОДЯКА тренеру, Чепчуру Володимиру Антоновичу, який на протязі багатьох років був другим Батьком для не одного дівочого покоління! Вітаю з Новим роком та бажаю здоров’я.

“Черкаський спорт” нагадує, що наступний матч у чемпіонаті України з футзалу (жінки, вища ліга) МСК «Дніпро» зіграє дома. У перенесеному матчі 4 туру чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги (група №2) сезону 2021/2022 років МСК «Дніпро» (Черкаси) прийматиме команду «Новий Львів» (Львів).
Гра відбудеться 15 січня 2022 року у місті Черкаси у спортивному залі КП МСК «Дніпро» за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська, 78. Початок матчу о 13:00.