Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, черкаська зона). «Карбон-2» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси) – 1:3

9 Січня, 2022

січня 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

«Б». Карбон-2 (Черкаси) – Служба порятунку (Черкаси) – 1:3 (1:0)

Голи: Тенжицький – автогол суперника, Горбань, Зєнков

Попередження: Когус, Зєнков (обоє Служба порятунку)

У першій половині 1 тайму на майданчику спостерігалася рівна боротьба, незважаючи на те, що зустрічалися команди з різних полюсів турнірної таблиці. Навіть більше того –  активнішими були карбонівці, які дещо сенсаційно зустрічали новорічні свята на останньому місці турнірної таблиці. А вже у середині тайму Карбон-2 відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Служба порятунку побігла відігруватися, але зіштовхнулася із щільним захистом карбонівців, які при першій нагоді контратакували. Тут варто відзначити, що Служба порятунку грала без одного із своїх лідерів – Панченка, який пропускав цю гру вилучення у попередньому турі. Можливо цей факт негативно вплинув на гру команди.

Цікаво, що у першій частині зустрічі грубої гри не спостерігалося, але команди назбирали на двох аж 9 фолів.

Старт другої частини зустрічі почалася із затяжної атаки Карбона-2, але вона не мала успіху. Служба порятунку з відповіддю не забарилася, але також все було безрезультативно. Поступово темп поєдинку зріс і побільшало небезпечних моментів біля воріт господарів гри. На 18 хвилині Аджубей із Служби порятунку мав гарну нагоду зрівнювати рахунок, але Маценко зіграв самовіданно і відвів загрозу від воріт ціною невеличкого пошкодження. Карбонівці грають дещо обережно. За чотири з половиною хвилини до фінальної сирени Горбань зрівняв рахунок – 1:1.

Цікавою була 22 хвилина зустрічі: спочатку гравець Карбона-2 не реалізував вихід сам на сам з голкіпером Служби порятунку Котолупом, а потім Тенжицький зрізав м’яч у власні ворота – 1:2. До завершення гри було достатньо часу, щоб рахунок змінився неодноразово, але забитий гол був лише один і влетів він у ворота господарів гри – 1:3.