Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). «Халк» (Городищенське ТГ) – «Шевченків край» (ВодяницькаТГ)

30 Січня, 2022

30 січня 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

«Б». Халк (Городищенське ТГ) – Шевченків край (Водяницька ТГ) – 2:6 (0:5)

Голи: Подгорський (2) – Білоус Влад. (2), Кравченко (2), Попсуй (2)

Попередження:

До цієї гри обидві команди підійшли особливо мотивовані на перемогу. Можливо навіть більше перемога потрібна була Халку, який замикає турнірну таблицю своєї групи.

Проте перша половина тайму продемонструвала, що Шевченків край налаштований краще на здобуття перемоги. Підтвердженням цього стали 5 забитих голів у ворота команди з Городищенської ТГ, Маючи гандикап у 5 голів, команда із Звенигородщини дещо збавила оберти, чим суперник не зумів скористатися.

На старті другої половини зустрічі Халк скористався деякою заспокоєнністю суперника і відкрив лік своїм забитим м’ячам у цьому поєдинку. З відповіддю Шевченків край не забарився і згодом повернув свою перевагу у п’ять м’ячів – 1:6. Але Халк вже відчув смак до забитих голів і забиває другий гол – 2:6. Пропустивши другий м’яч у свої ворота, Шевченків край вдався до застосування пресингу, чим змусив суперника більше думати про оборону своїх воріт.

У завершальні чотири хвилини гри звенигородська команда зіграла максимум уважно і довела зустріч до переможного для себе завершення.