Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). «Рятівник (Черкаси) – «ЮГ-2000» (Черкаси)

30 Січня, 2022

30 січня 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

«Б». Рятівник (Черкаси) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 3:4 (2:3)

Голи: Кричик, Безродний, автогол суперника – Александров І. (3), автогол суперника

Попередження: Козин (Рятівник)

З огляду на турнірне становище команд перед цим поєдинком, то гра важлива для обох суперників.

Уже з перших секунд гри команди почали демонструвати своє велике бажання залишити поле переможцем. Насамперед необхідно відзначити великий настрій гравців ЮГ-2000 на ворота опонентів. Коли рахунок на табло був 1:3 на користь ЮГ-2000, студенти ЧІПБ мали геть зовсім не веселий настрій. Але команда зуміла зібратися і скористатися деякою заспокоєнністю свої візаві. Не без рикошету за мить до перерви Рятівнику вдалося скоротити відставання у рахунку – 2:3.

Початок другого тайму команди провели на високих швидкостях. Коли суперники припинили змагання у швидкостях, почалася більш конструктивна боротьба. У цьому компоненті мала мати перевагу більш досвідчені гравці ЮГ-2000, але вийшло так, що захопившись атакувальними діями вони прогавили контрвипад опонетів – 3:3.

Чергова зміна рахунку, де нічия не влаштовує жодного з учасників зустрічі, додала куражу командам. Особливо завівся ЮГ-2000. При цьому здалося, що у Рятівника залишилося більше сил на кінцівку гри.

До завершення зустрічі ще три хвилини. На майданчику рівна боротьба. За 2 хв.17 сек до фінальної сирени влучний удар Івана Александрова виводить ЮГ-2000 вперед – 3:4. Забивши гол команда не йде у захист, а атакує. Рятівник переходить до атак вп’ятьох. Проте у завершальні секунди зустрічі рахунок більше не змінювався.