Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). «Майфон-2» (Черкаси) – «Цетус» (Черкаси)

30 Січня, 2022

30 січня 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б».

«Б». Майфон-2 (Черкаси) – Цетус (Черкаси) – 2:1 (2:0)

Голи: Дашко, Дровольський – Сорокін

Попередження: Малько, Масло, Волощук (усі Цетус)

Програму сьомого туру завершувала гра лідерів турнірної таблиці групи «Б». Ціна перемоги у цій зустрічі досить таки висока. Переможець цього протистояння значно покращував свої шанси на вихід до наступного раунду змагань з 1-3 місця.

Поєдинок почався із непорозуміння на 20 секунді між голкіпером Цетуса з одним з гравців, яке закінчилося забитим голом у їхні ворота. Очевидно цей гол негативно вплинув на цетусівців. Потрібен був деякий час, щоб увійти у гру і перейти до награних комбінацій. Але з реалізацією створених гольових моментів не складалося. А от команда-відкриття сезону – Майфон-2 демонструє дисципліну при захисті своїх воріт. А всередині 1 тайму у ворота Цетуса влетів другий м’яч – 2:0.

Цетусівці зовні спокійні, але пресинг суперника змушує їх нервувати, оскільки це заважає організувати масштабний штурм воріт Соколовського. До перерви забитих голів більше не було.

Друга половина зустрічі почалася з атак Цетуса. Проте пройти захисні редути суперника вкрай важко, хоча шанси скорочувати відставання у рахунку у них були. А Майфон-2 здається впіймав кураж. Команді вдається проводити швидкі переходи від захисту до нападу, тим самим створюючи незручності супернику.

Обмін атаками тривав майже 10 хвилин другого тайму а ж поки у Цетуса до атак не почав долучатися їхній голкіпер Сорокін, який чи не перший свій вихід до воріт майфонівців завершив забитим голом – 2:1.

Після цього осада воріт Майфона-2 продовжувалася. В один з моментів Соколовського підстрахувала поперечка воріт. Відзахищавшись вже майфонівці атакують, але роблять це особливо не поспішаючи.

Як не старалися команди, але більше забитих голів у цьому матчі не було.