Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). РДС (Михайлівка) – Черкаські козаки (Черкаси)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 8 тур.  

«А». РДС (Михайлівка) – Черкаські козаки (Черкаси) – 2:5 (1:3)

Голи: Кулініч, Левенець – Пустовіт, Стрижак В., Стрижак М., Прокопенко, Кулик

Попередження: Прокопенко (Черкаські козаки)

Незважаючи на те, що команди вирішують різні турнірні завдання у першій половині стартового тайму на майданчику спостерігалася рівна боротьба. При цьому суперники створили на двох не один гольовий момент, де жоден не був доведений до логічного завершення.

У середині тайму РДС у своїй штрафній порушив правила, за що у їхні ворота був призначений пенальті. Удар Пустовіта з точки був точним 0:1. Михайлівська команда побігла відігруватися, дещо збавивши увагу у захисті, чим скористався суперник – 0:2. Та майже відразу і РДС відкрив лік своїм забитим голам. Після цього команди ще більше додають у швидкості. Почастішали помилки при передачах.

Перед перервою черкаській команді вдалося втретє у матчі засмутити суперника.

Відпочивши, команди приступили до другого акту активних дій. Поки частіше м’ячем володіють Черкаські козаки. Згодом РДС скорочує відставання у рахунку до одного м’яча – 2:3. Окрилені успіхом михайлівські футзалісти побігли зрівнювати рахунок, але вийшло так, що пропустили контратаку – 2:4.

До завершення зустрічі залишалося грати ще чотири хвилини і виграти могла як одна так і інша команда. Але у цей відрізок гри згуртованіше зіграли Черкаські кзаки. Особливо важливим був гол від Стрижака за дві з половиною хвилини до фінальної сирени, який збільшив перевагу його команди до трьох голів.