Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). ЮГ-2000 (Черкаси) – Халк (Городищенська ТГ)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 8 тур.

«Б». ЮГ-2000 (Черкаси) – Халк (Городищенська ТГ) – 8:7 (4:5)

Голи: Биченко (3), Александров І. (2), Александров В. (3) – Железняк (3), Олійник, Подгорський (2), Стародуб

Попередження: Подгорський, Стародуб (обоє Халк)

Уже на 6 секунді матчу черкащани повели у рахунку. Та не пройшло і півтори хвили як Халку вдалося зрівняти рахунок. На третій хвилині гри табло висвічувало 2:2. Гравці ЮГ-2000 зовні мають спокійний вигляд, що не скажеш про Халк, який демонструє велике бажання не закінчити цей груповий етап на останньому місці турнірної таблиці.

Після невеличкої безгольової паузи, у середині тайму команди обмінялися забитими голами – 3:3.

Халк намагається грати від оборони, даючи супернику більше часу атакувати. Але ЮГ-2000 свої шанси не використовують. А от городищенська команда за рахунок швидкого переходу від захисту до атаки знову досягає бажаного – 3:4. Після цього черкащани починають нервувати і як наслідок черговий гол у їхні ворота – 3:5. Ближче до завершення тайму ЮГ-2000 вдалося скоротити відставання у рахунку, але потрібно відзначити і гольові моменти, які не реалізували халківці. А так рахунок міг бути зовсім іншим.

Другий тайм почався із штурму черкащанами воріт Халка, але тим вдалося перехопити шкіряну кулю і організувати контрвипад, який ледь не завершився забитим голом. Та все ж через хвилину гостям вдалося змінити рахунок, але майже відразу черкащанам вдалося відповісти також забитим голом.

До середини другого тайму команди «настріляли» по однаковій кількості голів – 7:7. Далі ЮГ-2000 більш відповідальніше почав ставитися до своїх атак.

За три хвилини до фінальної сирени автогол Віктора Шлончака дав змогу черкаській після деякої перерви знову вийти вперед у цій зустрічі.

До фінальної сирени рахунок так більше і не змінювався.