Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Цетус (Черкаси) – МСК Дніпро-2 (Черкаси)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 8 тур.

«Б». Цетус (Черкаси) – МСК Дніпро-2 (Черкаси) – 9:1(5:0)

Голи: Сорокін, Погребняк (2), Малько, Дєєв, Кіт, Сидоренко, Безлюда, Гарнага – Капля

На майданчику зустріч двох амбітних колективів. Щоправда вирішують вони різні завдання, але це легко пояснюється. Цетус – досвідчена команда з гравцями, яким по силі вирішувати високі завдання. Дніпро-2 – наймолодша команда чемпіонату, яка грає, як то кажуть, на перспективу. Тут пригадується як минулого сезону друга команда дніпрян набиралася досвіду у змаганнях серед чоловічих команд, а вже цього року лідирує у турнірній таблиці.

У першому таймі гри Цетус (Черкаси) – МСК Дніпро-2 (Черкаси) було помітно, що дніпрянам складно протистояти досвідченому супернику, який на цю гру вийшов у гарному бойовому настрої. П’ять забитих голів цетусівцями у першій половині зустрічі були, як наслідком помилок суперника, так і результатом якісно проведених атак.

У другому таймі молодій черкаській команді вдалося організувати більш щільну оборону своїх воріт, з надією організовувати результативні контрвипади. Цетусу, у якого відкрилося друге дихання, потрібен був деякий час, щоб розшатати оборону суперника, а вже потім пішли і забиті голи. За дві хвилини до завершення гри у дніпря-2 Каплі вдалося забити гол престижу.