Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). МСК Дніпро (Черкаси) – Олімп (Руськополянська ТГ)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 8 тур.

«А». МСК Дніпро (Черкаси) – Олімп (Руськополянська ТГ) – 6:1 (1:0)

Голи: Лесич (2), Пархоменко, Сіренко, Матвійчук, Ольшевський – Рацюк

Попередження: Рева (Дніпро)

Дніпро, незважаючи на те, що достроково здобув путівку до фінального раунду регіонального етапу чемпіонату України матч проти аутсайдера своєї групи почав досить таки інтенсивно, притиснувши Олімп до його воріт з перших секунд гри. Проте три хвилини осади воріт рускополянців не мали успіху.

Лише по ходу четвертої хвилини зустрічі Олімпу вдалося організувати атаку, але пройшла вона без загострення.

Досить швидко команди досягли екватору зустрічі. На табло – нулі. Поки руськополянцям вдається стримувати натиск лідера групи.

За три хвилини до перерви Дніпру все таки пройти захист опонентів і Пархоменко відкрив рахунок у зустрічі – 1:0.

З перших секунд другого тайму дніпряни зробили спробу закріпити свій попередній успіх, але у відповідь отримали щільний захист суперника. Щоправда якби не стійка воріт Олімпа, то рахунок міг і змінитися.

До завершення гри ще вісім хвилин і руськополянцям потрібно ризикувати, але вони вони поки намагаються проводити багатоходові комбінація. Натомість Дніпро діє рішуче і досягає бажаного, забиваючи другий гол. Якщо цей м’яч додав впевненості дніпрянам, то їхнього суперника дуже засмутив. І поки рускополянська команда оговтувалася від пропущеного гола, Дніпро забив свій черговий м’яч.

Під завершення зустрічі команди почали грати у відкритий футзал, без особливих зобов’язань у захисті – Дніпру вдалося збільшити лік своїм забитим голам, а Олімпу забити гол престижу.