Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Червона Слобода – Колос (Чорнобай)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 8 тур.

«А». Червона Слобода (Червона Слобода) – Колос (Чорнобай) – 0:2 (0:0)

Голи: Вініченко, Федоренко

Попередження: Семенюк М., Дяченко (обидва Червона Слобода)

Матч почався з хвилини мовчання пам’яті тренера і спортінструктора ФК «Червона Слобода» Сергія Сидоренка, який передчасно покинув цей світ.

Зустріч Червона Слобода – Колос (Чорнобай) почалася з обміну гострими атаками. Помітно, що обидві команди були заряджені якнайшвидше забити гол. Першими близькими до успіху була Червона Слобода, але Згура у Колоса зумів зреагувати на складний удар. Далі гра перейшла у рівномірний обмін атаками.

Досить швидко пролетіли пів тайму, а табло висвічувало нулі. Усі намагання гравців забити гол зводили нанівець або неточність, або надійна гра голкіперів.

Нагадаємо, що перед цим матчем команди є сусідами по турнірній таблиці. І ціна перемоги у цьому протистоянні є дуже високою.

Після стартового сплеску активності у другому таймі команди дещо збавили обороти і перейшли до багатоходових комбінацій. На 16 хвилині біля воріт Червоної Слободи «гаряче» і м’яч кілька разів пролітав уздовж все тих же воріт, але колосівцям не вдавалося замкнути ці простріли.

За 6 хвилин до завершення тайму у Червоної Слободи 5 фол. У їхного суперника – три. Ціна наступного фолу у команди із Черкаського району – дабл-пенальті.

На 19 хвилині Вініченко у Колоса розпочинає атаку і після пасу від Кривенка завершує її влучним ударом – 0:1. Червона Слобода організовує штурм воріт Чорнобаю, але в один з моментів, щоб зупинити контратаку суперника Дяченко із Червоної Слободи порушує правила – а це дабл-пенальті у їхні ворота. На щастя для червонослобідців Колос своїм шансом збільшити перевагу не скористався. А от з гри забити гол за три хвилини до завершення гри їм вдалося – 0:2.

Протягом нервової кінцівки зустрічі рахунок міг змінюватися неодноразово, але Колос перемогу не упустив.