Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Карбон-2 (Черкаси) – Майфон-2 (Черкаси)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 8 тур.

«Б». Карбон-2 (Черкаси) – Майфон-2 (Черкаси) – 1:3 (1:1)

Голи: Тупчієнко – Погребняк, Савісько, Дашко

Обидві команди дещо несподівані результати показали у попередніх матчах. Карбон-2 за своєю комплектацією гравцями мав бути вище у турнірній таблиці своєї групи ніж зараз, а от Майфон-2 став відкриттям цього етапу змагань і знаходиться у лідируючій групі.

Як і очікувалося команди гру почали на високих швидкостях з метою відзначитися «швидким» голом. Але велике бажання забити м’яч тягнуло за собою неточні передачі, а, відповідно, не всі атаки були ефективними.

У перші 6 хвилин гри десь ближчими до успіху були майфонівці, але загалом на майданчику рівна гра. Багато дальніх і не точних ударів.

За півтори хвилини до перерви Тупчієнко у Карбона-2 з розвороту не особливо сильно пробив по ворота Майфона-2, де голкіпер Соколовський був настільки здивований від такого удару, що на нього не зреагував – 1:0. Та все ж на перерву команди пішли при нічийному рахунку – за мить до сирени капітан Майфона-2 Погребняк зумів замкнути дальню стійку.

А вже на старті другої половини гри майфонівцям вдалося забити другий гол. Тут потрібно відзначити, що у захисті голкіпера Маценка не підтримали партнери по команді.

Карбон-2 робить спробу зрівняти рахунок, але отримує у відповідь результативну контратаку – 1:3. Тут варто відзначити, що у разі перемоги Майфон-2 достроково вийде команду до наступного етапу змагань з першої трійки.  Але командам ще грати 3 хвилини.

Незважаючи на велике бажання Карбона-2 змінити хід поєдинку, майфонівцям вдалося не лише втримати переможний рахунок, а й наприкінці зустрічі домінувати.