Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Пламет (Черкаси) – Шевченків край (Водяницька ТГ)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 8 тур.

«Б». Пламет (Черкаси) – Шевченків край (Водяницька ТГ) – 1:3 (0:1)

Голи: Лоян – Білоус Вн., Слободяник (2)

Зустріч сусідів по турнірній таблиці завжди обіцяє цікаве протистояння, а якщо на кону ще питання майбутнього – боротьба у фінальній частині чи за медалі вищої чи за нагороди першої обласних ліг, то до таких ігор подвійна увага. Все це стосується протистояння Пламет (Черкаси) – Шевченків край (Водяницька ТГ).

З огляду на вище вказану ситуацію команди досить таки активно почали зустріч. Своїм шансом відкрити рахунок у грі Шевченків край скористався на 100%. Пропущений гол ще більше завів пламетівців. Але і звенигородська команда на досягнутому зупинятися не збиралася. Більшість 1 тайму проходила у рівномірному обміні атаками. На 7 хвилині Агарін К. мав відмінний шанс зрівнювати рахунок, але не зумів замкнути дальню стійку.

Команди намагаються грати на високих швидкостях, але у них не завжди це виходить.

За чотири хвилини до перерви команди обмінялися гольовими нереалізованими моментами. При рівній грі і мінімальній перевазі звенигородів команди пішли на перерву.

Хиткий рахунок змушує суперників з перших секунд другого тайму шукати щастя біля чужих воріт.

На 14 хвилині Венімін Білоус стріляє з лівої ноги – шкіряна куля пролітає поряд зі стійкою. Поки черкащани змушені захищатися. Згодом розіграш м’яча від бокової лінії закінчується влучним ударом зі середньої дистанції від Слободяника і Шевченків край вже виграє з різницею у два м’ячі. Пламетівці починають помітно нервувати. Командам ще грати 7 хвилин і часу для того, щоб змінити хід гри вдосталь – це стосується Пламета. Але за 5 хвилин до фінальної сирени Венімін Білоус значно піднімає шанси своєї команди на перемогу, забиваючи третій гол – 0:3.

За 3,30 хв. Пламет переходить до гри з п’ятим польовим і згодом скорочує відставання у рахунку до двох м’ячів. Забивши гол, черкащани продовжуть атакувати вп’ятьох. В один з моментів Шевченків край міг після удару від своїх воріт забити четвертий гол, але Пламет врятував каркас воріт.

Досить нервова завершальна хвилина гри закінчилася для Шевченкового краю вдало, як і вся гра.