Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Служба порятунку (Черкаси) – Рятівник (Черкаси)

5 Лютого, 2022

5 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 8 тур.

«Б». Служба порятунку (Черкаси) – Рятівник (Черкаси) – 5:2 (2:2)

Голи: Кулик (2), Аджубей, Дзюба, автогол суперника – Безродний, Касян

Попередження: Горбань (Служба порятунку)

Перед цим матчем обидві команди мають шанси на потрапляння до першої трійки. Якщо у цій грі переможе Служба порятунку – то вся трійка фіналістів у групі «Б» визначиться достроково. Нічия –  Цетус достроково у фіналі, як і Майфон-2, який вже там. Виграш Рятівника і все буде вирішуватися у битві Цетус – Рятівник.

У першій половині I тайму велике бажання перемогти команди втілили у забиті голи – 1:1. При цьому були у суперників і ще гольові моменти, але не реалізовані. Напруга на майданчику неймовірна.

На 8 хвилині Чмих невиправдано вийшов далеко з воріт, чим скористався Касян. Вже через 30 секунд голкіпер Служби порятунку своєчасним виходом з воріт не дає супернику збільшити перевагу.

Служба порятунку намагається грати першим номером, але Рятівник заряджений на швидкий перехід від захисту до нападу, що у їхньому виконанні.

За 30 секунд до перерви Аджубей наважується на удар десь з 13 метрів і м’яч впитірку із стійкою воріт влітає у ворота – 2:2.

На 11 секунді другого тайму Дзюба свій фланговий прохід завершив влучним ударом – 3:2. Служба порятунку вперше у грі виходить вперед. Студенти дещо необачно кидають всі сили на штурм воріт опонентів. Ті у свою чергу дочекалися моменту, щоб організувати контравипад і на 18 хвилині їм вдається це зробити – 4:2. Після цього Рятівник переходить до гри з п’ятим. За три з половиною хвилини до фінальної сирени у ворота господарів зустрічі призначається перспективний штрафний для Рятівника, але удар Кречика не досягає мети.

Завершальні хвилини пройшли під акомпанемент атак Рятівника, але за 1 хв. 40 секунд рекошет гравця Рятівника перекреслив усі сподівання врятувати ситуацію.

Отже Служба порятунку перемагає і виходить до головного фіналу чемпіонату.