Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Вектра (Черкаси) – Майфон (Черкаси)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 9 тур.

А». Вектра (Черкаси) – Майфон (Черкаси) – 0:5 (0:3)

Голи: Орел, Стрикаль (2), Литовченко, Бобінський

Гру команди почали у невисокому розміреному темпі. Першими мали шанс відкривати рахунок гравці Вектри, але Ворона на 90 секунді не зумів реалізувати вихід сам на сам із Ткаченком – голкіпер зреагував на удар. А далі спрацювало давнє спортивне правило і Майфон повів у рахунку – 0:1. Варто відзначити, що перемога у цьому поєдинку забезпечує участь майфонівців у головному фіналі турніру. Щодо Вектри, то ще у минулому турі було відомо, що вони далі у турнірі гратимуть за медалі першої ліги чемпіонату області.

Майфон забивши перший гол, на досягнутому зупинятися не збирався і до завершення першого тайму забив ще два голи – 0:3.

Після перерви Вектра організувала масований штурм воріт суперника, який очевидно вирішив зіграти другим номером. При цьому майфонівці кілька разів продемонстрували, що при нагоді готові організувати швидкий перехід від захисту до атаки.

Першу половину другого тайму команди старалися – хто збільшити свою перевагу у рахунку, а хто забити свій перший м’яч у зустрічі. Але граючи не на високих швидкостях досягти бажаного було складно.

Поступово гравці Вектри почали втомлюватися і у команди Майчука почали з’являтися гольові моменти, але часто не реалізовані. Проте це не завадило їм довести зустріч до переможного завершення, яка забезпечила їм у 2 етапі продовження боротьби за нагороди чемпіонату України.