Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Олімп (Руськополянська ТГ) – Червона Слобода (Червона Слобода)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 9 тур. 

10:00 «А». Олімп (Руськополянська ТГ) – Червона Слобода (Червона Слобода) – 0:6 (0:1)

Голи: Семенюк Я., Жуковський, Гичка, Біда (2), Сахно

Поєдинок двох команд з Черкаського району, де обом потрібна перемога. Червона Слобода у разі перемоги гратиме у вищій лізі чемпіонату області, а виграш Олімпа значно підвищить їхні шанси на завоювання 9 місця. Нагадаємо, що десята команда припинить подальшу участь у змаганнях.

Більш підготовленими до матчу підійшла «Червона Слобода», у якої на лаві запасних 5 польових гравців. У Олімпа у запасі один польовий гравець і один воротар.

Активніше матч почали гості матчу і згодом повели у рахунку – 0:1. Пропущений гол змусив руськополянців вдатися до більш активних дій, що вони і зробили, але тривало це не довго – Червона Слобода своєю активністю продемонструвала, що налаштована сьогодні грати першим номером і для цього у них є всі ресурси. Але потрібно віддати належне гравцям «Олімпа», які досить таки щільно зіграли у захисті і не дали можливості супернику у першій частині гри збільшити свою перевагу у рахунку.

На старті другої частини зустрічі руськополянська команда мала відмінний шанс зрівняти рахунок, але Чорвону Слободу виручив їхній голкіпер. Як з’ясувалося згодом, цей момент лише завів червонослобідців, і вони організували у ворота суперника ще два м’ячі, довівши рахунок у матчі до 0:3. Усі подальші намагання Олімпа змінити хід поєдинку масштабного успіху не мали.

У підсумку Червона Слобода перемогла і виборола місце серед учасників чемпіонату Черкащини серед команд вищої ліги. Олімп  у групі «А» фінішував на 10 місці.