Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Колос (Чорнобай) – РДС (Михайлівка)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «А». 9 тур. 

«А». Колос (Чорнобай) – РДС (Михайлівка) – 3:6 (2:3)

Голи: Завгородній, Супруненко (2) – Кулініч (5), Балозян

Уже на першій хвилині гри команди обмінялися гострими моментами. А потіб був забитий гол від Колоса. Михайлівцям потрібен був деякий час, щоб зрівняти рахунок. Після цього обміну голами команди зробили акцент на атакуючі дії, дещо послабивши пильність у захисті і результ не забарився – на екваторі тайму табло висвічувало 2:3. У РДС два голи в активі Кулініча. Колос намагається грати першим номером, з метою зрівняти цифри у рахунку.

У другій частині першого тайму особливо гострих моментів біля обох воріт не спостерігалося і, відповідно, забитих голів не було.

Після перерви ситуація особливо не змінилася – Колос частіше атакує, а РДС, маючи перевагу у рахунку, грає від оборони. У чорнобаївців Лахтіонов був близьким до успіху, але м’яч після його удару влучив у стійку воріт. Далі було слово за РДС і рахунок стає 2:4. Але не пройшло і хвилини як чорнобаївцям вдалося повернути відставання у рахунку до одного гола – 3:4. На 18 хвилині Завгородній у Колоса не реалізував пенальті.

Поступово темп зустрічі почав зростати – рахунок на табло особливо не влаштовував Колос і вони міняють голкіпера на п’ятого польового гравця. Але вийшло так, що м’яч від Кулініча влетів у їхні ворота – 3:5. Грати ще потрібно було 2 хвилини, але команда з Михайлівки не втратила перемогу.