Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Халк (Городищенська ТГ) – Служба порятунку (Черкаси)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 9 тур. 

«Б». Халк (Городищенська ТГ) – Служба порятунку (Черкаси) – 1:3 (0:2)

Голи: Махно – Кулик (3)

Особливість цієї гри у тому, що «Халку», для того, щоб мати шанс не фінішувати на останньому місці турнірної таблиці групи «Б» потрібно вигравати, або хоча б грати внічию і чекати результат гри МСК Дніпро-2 (Черкаси) – Карбон-2 (Черкаси).

Перший удар у грі поворотах на 40 секунді гри зробив Подгорський – шкіряна куля пролетіла повз ворота. Далі була відповідь від Служби порятунку і Зєнков дивом не відкрив рахунок у матчі.

Незважаючи, що на майданчику грають команди з різних полюсів турнірної таблиці, особливої переваги Служби порятунку не спостерігається, Щоправда у них мотивації у цій зустрічі менше – вони достроково здобули путівку до головного фіналу сезону.

На 6 хвилині гри Кулик у черкащан результативно завершує якісно проведену атаку – 0:1. Халк організував відповідь, але до повального штурму воріт черкащан справа не дійшла. А от Служба порятунку у частині гри по створенню гольових моментів і їх реалізації – молодець – 0:2.

На старті другої половини зустрічі була помітна активність халківців біля воріт Служби порятунку, але справа до забитого гола не дійшла. Через хвилину черкащани все таки прогавили удар городищенського гравця, але Котолуп підстрахував команду.

На 7 хвилині гри у ворота Халка влетів третій гол. Як показали подальші події на майданчику цей пропущений гол негативно вплинув на гру команди з Городищенської територіальної громади. Усі намагання халківців корінним чином змінити ситуацію на майданчику не мали успіху, хоча гол забити їм вдалося.. У підсумку матч закінчився перемогою Служби порятунку, А їхній суперник по сьогоднішньому матчу фінішував у групі «Б» на останньому місці.