Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Рятівник (Черкаси) – Цетус (Черкаси)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 9 тур. 

«Б». Рятівник (Черкаси) – Цетус (Черкаси) – 1:9 (0:3)

Голи: Безродний – Сорокін (4), Скороходов (2), Гарнага, Кіт, Безлюда

Попередження: Скороходов (Цетус)

Досить таке активно команди почали гру, з надією забити швидкий гол. Першими пощастило відкрити рахунок у зустрічі Цетусу. Студенти кинулися відігруватися, суперник очікував такий поворот дій і у захисті зіграв надійно. А потім відповів супернику двома результативними атаками і 0:3 у середині тайму.

Якщо Рятівник часто керується у своїх діях емоціями, то Цетус намагається грати раціонально, не розпорошуючи зайвий раз своїх сил.

Початок другого тайму пройшов під акомпанемент атак цетусівців, але вийшло так, що гол забив Рятівник і повернув інтригу у гру – 1:3. Після цього Цетус вирішив перейти до атакувальних дій із своїм голкіпером Сорокіним. В одній з атак саме Сорокін став автором четвертого забитого гола у ворота студентів. У середині 2 тайму табло висвічувало 1:5 і Цетус продовжував диктувати свої умови гри. Гра Рятівника геть зовсім розладналася, підтвердженням чого став шостий гол забитий Скороходом з дальньої дистанції.

Хоч до закінчення гри залишалося достатньо часу, щоб Рятівник міг хоча б зрівняти рахунок, але зупинити Цетус, який набрав свою крейсерську швидкість їм було надто складно.