Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Майфон-2 (Черкаси) – Пламет (Черкаси)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 9 тур. 

«Б». Майфон-2 (Черкаси) – Пламет (Черкаси) – 2:2 (2:2)

Голи: Савісько, Дашко – автогол суперника (2)

На цей поєдинок особливо мотивованим виходив Пламет. Річ у тім, що у разі їхньої перемоги і виграшу у наступній зустрічі Шевчекового краю, то вони далі гратимуть у вищій лізі.

Маючи на меті виграти, Пламет активно почав зустріч і зумів у першій половині тайму забити два голи – 0:2. Лише після цього Майфон-2 включився у гру на повну силу і зумів до перерви забити два голи. Міг вигравати і з більшим рахунком, якби Пантелей реалізував дабл-пенальті.

Другу частину зустрічі активніше почали пламетівці, маючи на увазі повернення переваги у рахунку. Але майже півторихвилинна осада воріт опонентів успіху не мала.

На 15хвилині зустрічі Пламет після удару Дашко врятувала поперечина воріт.

Поступово темп зустрічі почав спадати. Гра набула рваного темпу. До завершення гри 3 хвилини. З боку пламетівців почали спостерігатися поспішні дії і, відповідно, від того більше не точних передач. Щодо Майфона-2, то після невеличкої паузи в активностях, вони зробили акцент на атаку, але суперник при цьому змушує їх дбати і про захист.

Завершальна хвилина зустрічі пройшла під великим бажанням Пламета перемогти, але досягти бажаного результату їм не вдалося.

Як наслідок Пламет гратиме у першій обласній лізі, а Майфон-2 ще раніше вийшов до фінального раунду чемпіонату країни.