Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, регіональний етап). Шевченків край (Водяницька ТГ) – ЮГ-2000 (Черкаси)

13 Лютого, 2022

13 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України II ліга, група «Б». 9 тур. 

 «Б». Шевченків край (Водяницька ТГ) – ЮГ-2000 (Черкаси) – 2:2 (0:1)

Голи: Білоус Вл., Власенко – Александров В., Парфьонов

Попередження: Власенко (Шевченків край)

Перші хвилини зустрічі продемонстрували, що обидві команди налаштовані лише на перемогу для того, щоб у гарному настрої підійти до матчів другого етапу змагань.

У першому таймі на майданчику багато боротьби і переважно у межах правил. Рівна гра, з невеликою кількістю гольових моментів. Більш настирливішими у досягненні бажаного виявилися гравці ЮГ-2000 і зуміли піти на перерву виграючи з різницею в один м’яч.

Другі 12 хвилин поєдинку почалися з атак гостей зустрічі, які бажали закріпити успіх здобутий у першому таймі. На 15 хвилині команди обмінялися нереалізованими гольовими моментами: спочатку Куць не зумів обіграти Юхименка, а у відповідь Гладкий не зумів влучити у черкаські ворота з вигідної позиції. А потім були дві результативні помилки голкіпера ЮГ-2000 Манжели, які дозволили Шевченковому краю повести у рахунку – 2:1.

Через короткий відрізок гри Біляку не вистачило усього кілька сантиметрів, щоб замкнути пас від Александрова В. А вже через 20 секунд Александров нікого не шукав пасом, а несподівано для голкіпера звенигородців пробив по воротах – 2:2.

Далі гра перейшла у рівномірний обмін атаками. За чотири хвилини до завершення гри Шевченків край отримав п’ятий фол, але до дабл-пенальті справа не дійшла.

Завершальні хвилини гри пройшли напружено, але забитих голів більше не було.