Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, 2-ий регіональний). «Майфон» (Черкаси) – «Служба порятунку» (Черкаси)

20 Лютого, 2022

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України. II ліга, черкаська група, другий раунд, 1 тур

ЧУ.“Майфон” (Черкаси) – “Служба порятунку” (Черкаси) – 3:0 (2:0)

Голи: Стрикаль, Зоря, Авер’янов

Гру команди почали без розвідки, оскільки один одного добре знають. У перші шість хвилин зустрічі мінімальною перевагою володіли майфонівці і мали можливості забивати, але не вдалося. Служба порятунку, маючи коротшу лаву запасних, діяла дещо раціонально.

Згодом Майфону вдалося провести якісну атаку, яку влучним ударом  завершив Стрикаль. Команда Гупаленка намагається організувати тим же супернику, але наприкінці тайму наражається на контратаку, у завершальній стадії якого був Зоря.

Перша частина другого тайму пройшла при перевазі Майфона, але потім Служба порятунку, незважаючи на те, що має на лаві запасних лише двох польових гравців, почала піднімати темп зустрічі. На 20 хвилині Зєнков мав шанс у Служби порятунку скорочувати відставання у рахунку, але з дуже вигідної позиції не зумів влучити у ворота. Та й і голкіпер Ткаченко зайняв правильну позицію. Майже відразу атака у відповідь і питання, щодо переможця зустрічі було зняте з повістки дня.

У підсумку Майфон здобув не легку перемогу, але дуже важливу. Служба порятунку старалася, але помітно, що сил на всю гру не вистачило.