Футзал. Чемпіонат України (ІІ ліга, 2-ий регіональний). «Майфон-2» (Черкаси) – «Цетус» (Черкаси)

20 Лютого, 2022

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат України. II ліга, черкаська група, другий раунд,  1 тур

ЧУ.“Майфон-2” (Черкаси) – “Цетус” (Черкаси) – 2:4 (1:3)

Голи: Костенко, Даценко – Волощук, Масло (2), Гарнага

Попередження: Пантелей, Костенко – Волощук

Уже на третій хвилині зустрічі Цетус вів у рахунку – 3:0. Очевидно Майфон-2 сподівався, що їхній суперник поступово нарощуватиме темп, як це було раніше. Але вийшло все навпаки – Цетус ймовірно зробив ставку на швидкий гол, бо зустріч почав з націлених атак на ворота суперника. І потрібно відзначити, що досяг бажаного. Перші два голи могли і не бути, якби кіпер майфонівців Соколовський зіграв уважніше. У першому таймі настрою команді Майчука додав гол забитий Костенко.

Наприкінці тайму у Цетуса голкіпер Сорокін спробував кілька разів підтримати своєю присутністю атаки своєї команди, але спроби були невдалими.

Цікаво як побудує у другому таймі свою гру Цетус, який хоч і виграє, але за футзальними мірками перевага не переконлива.

Майфон-2 змусив суперника у перші хвилини другої частини зустрічі більше думати про захист. А на 15 хвилині майфонівці скоротили відставання у рахунку до одного гола – 2:3.

Поступово команди збавили обороти. Цетус більше грає від оборони, а їхній суперник віддає перевагу масованим атакам, які здебільшого дальніми ударами завершує Чорний.

За три хвилини до фінальної сирени у Цетуса 5 фолів, що ускладнює їхні дії. Але через півтори хвилини майфонівці наздогнали їх по командних фолах.

На завершальній хвилині гри Майфон-2 починає атакувати зі своїм голкіпером Соколовським. Напевне такий хід є виправданим, щоб врятувати цю зустріч.

За 2,8 секунди до завершення гри Пантелей порушив правила на Погребнякові і, відповідно, дабл-пенальті, яке реалізував Гарнага – 2:4.