Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга. «Колос» (Чорнобай) – «Шевченків край» (Водяницька ТГ)

20 Лютого, 2022

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга.  1 тур

(ЧО (в). “Колос” (Чорнобай) – “Шевченків край” (Водяницька ТГ) – 1:1 (0:1)

Голи: Кривенко Ю. – Слободяник

На майданчику команди, яких у цьому поєдинку влаштовуватиме лише перемога. Але три очки одні, тож очікується цікаве протистояння.

«Знайомство» команд тривало не довго, після чого суперники перейшли до атакувальних дій. Першою фортуна посміхнулася команді із Звенигородщини – влучним ударом у них відзначився Слободяник.

Колос організовує у відповідь масований штурм воріт опонентів, але Шевченків край вдало стримує цей натиск і при першій можливості відповідає гострою атакою. Варто відзначити, що командам вдається вибудовувати міцні оборонні редути, що часто змушує обидві сторони завершувати атаки дальніми ударами.

Після перерви картина зустрічі особливо не змінилася – спостерігається не високий темп при рівній грі. Можливо команди бережуть сили на другу частину 2 тайму.

На 17 хвилині Кривенку Ю. із Колоса вдається уникнути опіки і гарматним ударом вирівняти цифри на табло. Забитий гол додав впевненості чорнобаївській команді, але при цьому змусив Шевченків край діяти більш сміливіше. Відзначимо, що у турнірі з 5 турів, нічия особливо не ціниться.

Командам ще грати 3 хвилини. Помітно, що гравці віддали багато сил грі, але намагаються організувати результативну атаку. Проте до фінальної сирени рахунок у зустрічі більше не змінювався.