Футзал. Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга. ФК «Червона Слобода» – «ЮГ-2000» (Черкаси)

20 Лютого, 2022

20 лютого 2022 р. Черкаси. СК «Будівельник». Чемпіонат Черкаської області. Вища ліга.  1 тур

(ЧО (в). ФК “Червона Слобода” – “ЮГ-2000” (Черкаси) – 3:5 (1:1)

Голи:Семенюк Я., Дяченко (2) – Біляк (2), Мачульський, Биченко, Александров В.

Вилучення: Александров І. за агресивну поведінку (ЮГ-2000)

Цей матч завершував перший тур чемпіонату Черкащини з футзалу серед команд вищої ліги. У попередніх двох матчах цієї ліги були зафіксовані нічийні результати. Таким чином переможець цього протистояння має шанс очолити турнірну таблицю.

Команди досить таки активно почали цей матч. На старті суперники обмінялися швидкими атаками, які не мали очікуваного ефекту. Далі гра набула розміреного темпу, де перевага віддавалася проведенню підготовлених чи награних комбінацій.

Першими рахунок у зустрічі відкрив ЮГ-2000 – швидку контратаку замкнув Біляк. Червоній Слободі спочатку потрібно було стримати бажання суперника подвоїти перевагу, а потім організувати атаки, одна з яких завершилася забитим голом.

На 14 хвилині другого тайму у Червоної Слободи Семенюк Я. встиг стати і героєм і антигероєм 14 хвилини гри – спочатку він обігравши трьох гравців і голкіпера вивів свою команду вперед, а вже через 20 секунд у своїй штрафній дав супернику (Биченку) точний пас, після чого рахунок став рівним – 2:2.

У середині другого тайму відбулася чергова зміна рахунку – знову попереду ЮГ-2000 – 2:3. Потім у ЮГ-2000 Александров І. отримав червону картку і залишив команду на дві хвилини у меншості. У Червоної Слободи з’явився шанс зрівняти цифри на табло. Але швидко пролетів штрафний час, а рахунок так і не змінився.

На кінцівку зустрічі у ЮГ-2000 сил майже не залишилося, але їм вдавалося не лише стримувати тиск суперника, а й відповідати кинджальними контратаками.

Завершальні секунди пройшли у в’язкій боротьбі, де черкащани діяли більше на розрушення атак суперника, а при першій можливості забили свій черговий гол. До завершення зустрічі ще хвилину було грати, протягом якої ЮГ-2000 утримав переможний рахунок, хоч і не легко було це зробити.