«Жайвір» ДЮСШ Шполянської ОТГ продовжить боротьбу за медалі чемпіонату України

22 Лютого, 2022

У місті Городенка Івано-Франківської області пройшли матчі другого відбіркового етапу чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат вікової категорії U-13.

Команда «Жайвір» ДЮСШ Шполянської ОТГ, вдало подолала перший відбірковий етап, вийшла до наступного етапу, де розігрувалися путівки до вищої ліги.

Вирішувати питання, щодо продовження боротьби за медалі вищої ліги  шполянським дівчатам випало на Прикарпатті, де в одній групі з ними грали команди з Вінницької області, м. Івано-Франківськ, м. Городенка (Івано-Франківської області).

Варто відзначити, що лише дві найкращі команди з цієї групи проходили до Вищої ліги, а 3 і 4 місця турнірної таблиці далі гратимуть у І лізі.

До уваги результати ігор групи, яка змагалася у м. Городенка: Шпола – Вінниця 0:4, Городенка – Івано Франківськ – 1:0, Шпола – Івано Франківськ – 2:2, Вінниця – Городенка 3:0, Вінниця – Івано Франківськ – 2:0, Шпола-Городенка- 2:0.

Фінішувавши на другому місці команда футзалісток Шполянської громади потрапила до Вищої ліги та ввійшла до вісімки кращих команд України цієї вікової категорії.